FACE-HALSLIFT

(Narcose)

Het is onmogelijk om alle soorten facelifts te beschrijven. Daarnaast bestaat er ook veel verwarring in de terminologie. Het is niet altijd duidelijk wat er bijvoorbeeld bedoeld wordt met beperkte halslift, S-lift, minilift, MACS-lift, Deep plane facelift, SMAS lift, composite facelift, face-hals lift, midface lift, etc …. Daarom zullen wij ons beperken tot een 4 tal lifts die wij in onze specialistische kliniek uitvoeren.

  1. beperkte halslift
  2. minilift
  3. MACS-lift
  4. face-hals lift

Lees hieronder over de face-halslift. Staat de lift waar je interesse in hebt niet beschreven of wil je aanvullende informatie, stel je vragen dan gerust via de contactpagina of neem telefonisch contact op.

WAT IS EEN FACE-HALSLIFT?

Wanneer een facelift wordt gecombineerd met een halslift dan komt er naast de incisies (sneetjes) voor het oor nog een sneetje onderaan de kin bij. Door middel van liposuctie wordt eerst het vet van het platysma (hals-huidspier) verwijderd. Daarna kunnen beide (links en rechts) platysmabuiken naar elkaar toe worden gehecht zodat ze een stevige laag onder kin en hals vormen in de middellijn. De zijranden van de spier worden dan voor het oor opgevist en hoger opgehangen zodat de weefsels van de kin als een soort hangmat worden opgetild door het platysma.

De face-lift kan hier ook worden uitgebreid door de huid tot aan de neus los te maken en het wangvet uit het middengezicht tevens hoger op te hangen. Op die manier wordt er meer volume in de bovenste helft van het gelaat gebracht

Wij zijn aangesloten bij: