CONSULT

Vooraf, uitgebreid en kostenloos

Een eerste consult en advies bij ons is steeds kosteloos. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij uw wensen. Het consult is een zeer belangrijke onderdeel van het hele traject. Het is onze kans om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en ambities, om uw vragen te beantwoorden, uw zorgen aan te pakken en samen met u te onderzoeken wat wel en niet kan worden bereikt.

We zullen u vertellen wat u zult ervaren en hoe u zich zult voelen tijdens elke stap van het proces van uw (mini)facelift. Het is uw kans om alle vragen die u heeft te stellen en om ons alles te vertellen wat u zorgen baart. Het doel van ons consult is ervoor te zorgen dat u zich volledig geïnformeerd en zelfverzekerd voelt over de operatie. Het consult is grondig en zorgvuldig maar tegelijkertijd vriendelijk en gastvrij. Er is voldoende tijd om alle punten te bespreken. We gaan samen op zoek naar aspecten die u niet leuk vindt aan uw neus en wat u graag anders wilt. We zullen u helpen om uw gedachten te ordenen en uw zorgen en verwachtingen duidelijk onder woorden te brengen.We nemen ook een gedetailleerde medische voorgeschiedenis evenals uw algemene gezondheid af.

Vervolgens maken we een gedetailleerde beoordeling van de buitenkant van uw gelaat. Daarbij worden de kwaliteit en elasticiteit van de huid beoordeeld, wordt een inschatting gemaakt van de onderliggende weefsels (vet, bindweefsel en spieren) en kan getoond worden wat u ongeveer als resultaat kunt verwachten van een (mini)facelift. Dit helpt ons om te laten zien wat we kunnen doen en soms ook wat we niet of beter niet kunnen doen.

Aan het eind van het consult wordt een reeks digitale foto’s van uw gelaat gemaakt vanuit verschillende invalshoeken. Deze foto’s vormen een belangrijk onderdeel van uw dossier.

Tijdens het consult wordt verder besproken waar de littekentjes komen te liggen, de eventuele complicaties, hoe lang verband en eventuele draintjes blijven zitten, evenals de gedragsregels voor na een ingreep. Deze zijn ook terug te lezen in ons informatieblad.

Wij zijn aangesloten bij: